Erpo staat gelijk aan zitcultuur.

Wij maken sinds 1952 in Ertingen gestoffeerde meubelen voor comfortabel zitten. Optimaal comfort, een zitcomfort dat zich zelf aanpast aan degene die zit, dit optimaal zitcomfort en uitstekende afwerkingskwaliteit zijn karakteristiek voor onze gestoffeerde meubelen.

Moderne productiefaciliteiten maken het mogelijk onze meubels met het hoogste kwaliteitsniveau te produceren. Onze 170 medewerker zijn in het jaar 2013/2014 door het tijdschrift Markt Intern voor de vijfde keer op een rij geprezen en onze onderneming werd in de enquête op de eerste plaats voor klanttevredenheid gekozen.

De collectie waarbij individualiteit geen grenzen kent.

Eigenzinnig, kwalitatief hoogwaardig en tijdloos, zo presenteert onze serie Classics zich. Deze serie combineert een moderne levenswijze met een klassiek kubisme. Hoogwaardige materialen en een zeer hoogwaardige afwerking ondersteunen deze bijzondere beleving.

Aangenaam zitten door de bijzondere zitaanpassing

Zitobjecten, die zich door de verplaatsing van het lichaamsgewicht flexibel aanpassen aan uw persoonlijke zitcomfort, dat zijn de modellen uit onze serie Collection.

Zwevend zitgenot

Een zitobject dat ontspanning belooft dient zelf in allergrootste rust en zorgvuldigheid gemaakt te zijn. Onze relaxfauteuils zijn tot in het detail doordacht en zijn ontstaan met hoge handwerkelijke precisie in onze productie.

ERPO LIVE ERVAREN
vertuig u van de afwerking, de stilistische variatie van onze collecties en beleef niet in de laatste plaats het Erpo-effect in alle facetten

ERVAAR MEER OVER WAT NIEUW IS
De nieuwste trends en meldingen lezen en de actuele en nieuwe programma's bekijken.

ERPO LIVE ERLEBEN
Überzeugen Sie sich von der Verarbeitung, der stilistischen Vielfalt unserer Kollektionen und erleben Sie nicht zuletzt den Erpo-Effekt in allen Facetten